Oefen je rijexamen in de bibliotheek

Nu de rijexamens worden hervat na de recente versoepeling van de coronavirusbeperkingen, lanceren de bibliotheken van North Yorkshire een digitale service waarmee mensen hun theorievaardigheden kunnen oefenen voor de grote dag.

 

L-platen op auto

Theory Test Pro is een zeer realistische online simulatie van de theorie-test in het VK. Het bevat de officiële oefentestvragenbank, videoclips voor gevaarherkenning en een online versie van de wegcode.

 

Al dit materiaal is goedgekeurd door de Driver and Vehicle Standards Agency (DVSA), de mensen die de tests hebben uitgevoerd. Bibliotheekleden hebben toegang tot alle inhoud, gratis, vanuit huis met hun eigen apparaat of ze kunnen de bibliotheek bezoeken en de gratis openbare computers gebruiken. Gratis verkeersborden oefenen kan online.

 

https://youtu.be/6-YbOOF0PTo

 

Theory Test Pro is een van de nieuwste toevoegingen aan het brede digitale aanbod van de bibliotheekservice van de North Yorkshire County Council om hun leden te ondersteunen, informeren en vermaken.

 

Cllr Greg White, uitvoerend lid voor bibliotheken, zei: “De bibliotheekservice biedt een uitgebreide reeks bronnen, van e-books tot encyclopedieën, tijdschriften tot handleidingen voor het opstarten van bedrijven. Het afgelopen jaar heeft het gereageerd op de uitdagingen van de pandemie om een ​​uitstekende online service aan de inwoners van Noord-Yorkshire verder te ontwikkelen en te leveren. Theorie examen auto oefenen is online mogelijk.

 

“Theory Test Pro is een waardevolle toevoeging, waardoor mensen het meeste uit de rijexamenstudie kunnen halen door hun kennis thuis of in de plaatselijke bibliotheek te testen en aan te scherpen.”